Akershus messingensemble
Kontakt Forsiden Repertoar Historikk


Besetning

Akershus messingensemble (tidligere 1905-sekstetten) består av følgende ikke helt unge, men entusiastiske musikanter:

Regi Enerstvedt

Regi Enerstvedt (Ess-kornett)
Fikk sin musikalske grunnopplæring i guttemusikken i Haugesund. Spilte i ”Røde Janitsjarer”. Spiller nå også i ”Sagene Veterankorps”. Regi behersker også sin B-trompet.


Trond Martinsen (B-kornett)
Trond startet i Lilleborg Skoles Guttemusikkorps og fortsatte i Torshov Ungdomskorps. Deltok noen år i Det norske Brassbandet Metronom `66. Var også, fra oppstarten, med i Torshov Veterankorps. Han spiller nå både i Sagene og Grorud veterankorps.


Bjørn Marthinsen

Bjørn Marthinsen (Horn)
Startet sin musikalske karriere i ”Kampen Guttemusikkorps”, Oslo. Har spilt i flere ungdomskorps og har i mange år vært medlem av Bærum Symfoniorkester.


Jarl Johansen (Basun 1)
Begynte sin musikalske løpebane i ”Sagene Guttemusikkorps”, Oslo. Har spilt i ”Sagene Ungdomskorps” og i ”Røde Janitsjarer”. Spiller nå i ”Askim Storband” og i ”Oslo Brigademusikk”. Jarl spiller trombone, ventilbasun og baryton.

Jarl Johansen

Bjørn Aulie

Bjørn Aulie (2. basun)
Bjørn startet sin musikalske karriere i "Sofienberg guttemusikk" i 1946. Deretter var han i "Gardemusikken" 1957-59, senere også aktiv i den tids "Gardeveterankorps". I studietiden i Sveits spilte han i "Musikgesellschaft Abtwil" i St.Gallen. Etter det aktiv i mange år i "Sinsen musikkorps", "Oslo Brigademusikk", og den siste tid også i "Eikeblås" og "Follo seniorkorps".


Helge Johannessen (Eb tuba)
Begynte i "Solheim Skoles Guttemusikkorps" i Bergen på althorn i 1952, fortsatte i "Lungegaardens Musikkorps" (Bergen), "Bispehaugen Ungdomskorps" (Trondhjem) og "Strindens Promenadeorkester" (Trondhjem) på baryton for så å spille Bb-tuba i 25 år under Leif Nagel i "Sinsen Musikkorps" fra 1969. Spiller nå Eb tuba i "Oslo Brigademusikk" og fra Eb horn via baryton til Bb tuba etter behov i "Bjølsen Seniorkorps" og periodevis andre korps. Kaller seg en "freelanse amatør".

Helge Johannessen

Roger B. Olsen (Trommer)
Roger startet sin rytmiske karriére på et uvanlig sent tidspunkt. Etter at barna hans hadde forlatt skolekorpsets rekker, begynte han, 47 år gammel, å øve seg bak trommesettet, først i Stig skoles musikkorps (!), etter to år også i Grorud ungdomskorps, de siste tre årene også i Grorud Veterankorps.


Ivar Hansen (Trommer)
Ivar startet sin musikalske løpebane på skarptromme i Bjølsen Skoles Guttemusikkorps i 1955. Etter oppnådd aldergrense fortsatte han i Bjølsen Ungdomskorps, for så å ende opp i Bjølsen Seniorkorps hvor han fortsatt er aktiv. På -60 tallet var han også innom et par danseorkestre.

 

Linker til de øvrige sidene: [ Kontakt ] [ Forsiden ] [ Repertoar ] [ Historikk ]

Oppdatert 27.03.2010, webmaster@akershusmessing.com